Paket/Erbjudande

Weekendpaket med Relax

Vadstena   -  En del av: Starby Hotell, Konferens & Weekend, Vadstena

Kanske finns det en alldeles speciell person som du vill bjuda på något extra! Lämna vardagen hemma och checka in på Starby Hotell under någon av helgerna i höst/vinter, och njut av en fin stund tillsammans!

 

Ni kommer till Starby Hotell för att inleda med eftermiddagsfika och incheckning. Därefter är det hög tid att byta om för att sedan koppla av på Starby Relax. Eftermiddagen spenderas med ett avkopplande bad i vår bubbelpool, i värmen från fuktbastun eller i våra ångduschar som även bjuder på ljusterapi. Passa även på att testa vår infra-bastu, en 20 minuters intensivkur som går på djupet i din kropp och rensar ut slaggprodukter. Varför inte bara slå sig ner i någon soffa eller vilstol och koppla av en stund, läsa en bok, prata om ditt eller datt eller ta en tupplur.

Till kvällen dukar vi upp inför er middag i restaurangen. Insup vår härliga atmosfär & avnjut en utsökt gourmetmiddag tillagad med kärlek utav våra helt fantastiska kockar.

Boende i nyrenoverade rum och när morgondagen gryr väntar vår härliga frukostbuffé med varma rätter, egen rostad Granola & färskpressad juice på er.

 

Välkommen med din bokning på 0143- 751 01 eller starby@starbyhotell.se

Besök gärna vår hemsida för onlinebokning & priser, mer information och fler härliga paket! 

Boka

Mer från Starby Hotell, Konferens & Weekend, Vadstena

Utbud

Res med kollektivtrafiken

Närmaste hållplats är Vadstena Station som ligger cirka 5 minuters promenad från Starby Hotell.

Faciliteter

Bar
Internet
Dusch
Hårtork
Safe Deposit Box
Pool
Bastu
Restaurang med fullständiga rättigheter
Frukostservering
Kaffe/Te
Gratis WiFi