Boende

Borghamns Vandrarhem & Konferens

Borghamn, Vadstena

Släktträff eller Firmafest! Bröllop eller Dop!

Fr.o.m. i år kan du och dina vänner hyra hela eller delar av anläggningen. Vill ni laga er egen mat, eller bli serverade, så löser vi detta utan problem. Här finns storkök med matsal för ca 70 gäster. Vår festvåning, blå salen, rymmer 100 festsugna gäster. Vi har också 100 bäddar i 35 rum för trötta ben. Alla är lika välkomna till Borghamn.

Bröllop

Går du i giftas tankar?

Letar ni efter något alldeles, alldeles speciellt? Borghamn med sin unika plats vid Vätterns strand, är ett   perfekt ställe för att gifta sig på och anordna sin bröllopsfest.. Att avsluta den stora dagen med att avnjuta middag och dans i Blå salen - det kan inte bli bättre!

Personligt är ledordet för oss i Borghamn. Här har ni möjlighet att arrangera ert eget personliga bröllop. Matsalen kan dukas för 100p. Ni bestämmer själva vilken nivå ni vill ha på ert bröllop. Vigsel, fest, övernattning för er i Hamnvaktarns bröllopsstuga och för släkt och vänner i personligt inredda vandrarhemsrum, härlig frukost med era gäster - Borghamn erbjuder ett minne för livet.

Prisinformation

Enkelrum 290 Kr

Dubbelrum 440 Kr

Bädd i flerbäddsrum 195 Kr

Fakta

Boende;

35 rum

100 bäddar

Konferens och Festlokaler;

Blå salen 100 personer

Matsalen 70 personer

Mässen 70 personer

Kajutan 30 personer

Faciliteter

Gästhamn
Konferensmöjligheter
Kök
Restaurang med fullständiga rättigheter
Trådlöst internet
Vandringsled