Boende

Rimforsa Strand, Kinda

Rimforsa, Kinda

Möten

På Rimforsa Strand värdesätter vi det personliga mötet med andra människor. Här, vid Åsundens strand, bjuder vi in till en perfekt miljö för ditt företags sammankomster. Allt från större event till givande möten i en mindra grupp. Vår ambition är densamma som din - att skapa en så lyckad konferens som möjligt. Därför ska varje konferens och varje möte sätta sina spår. Ett positivt avtryck.

Värdskap

Vår filosofi kan sammanfattas i ett ord - värdskap! Vi brinner för mötet med våra gäster, för ett varmt välkomnande och en givande vistelse. Precis som du, ställer också vi höga krav på din upplevelse hos oss. Fester konferenser, grillmiddagar, karibisk julbuffé och övernattningar året om ska bli ett skönt och minnesvärt avbrott. En värdefull energikick i tillvaron.

Gastronomi

Vi har en kärleksfull syn på mat. En av dagens höjdpunkter är när det vankas spis. Att sätta sig till bords hos oss, oavsett om det är morgon eller kväll, inne eller ute, är en upplevelse för såväl smaklökarna som ögat. Vi är oerhört stolta över vårt prisbelönta kök, som på flera sätt är husets hjärta. Här lagas genuin mat med fokus på lokala råvaror. Kockarna har mat som passion. Det kommer du som gäst att märka.

Mer från Rimforsa Strand, Kinda

Utbud

Prisinformation

Aktuell prisinformation finner du på vår hemsida

Res med kollektivtrafiken

Från Rimforsa Resecentrum är det ca 1,5 km till Rimforsa Strand. Under receptionens öppettider hämtar vi er gärna, kostnadsfritt, förhandsbokning krävs.

Fakta

  • 41 rum / 70 bäddar, 2 stycken rum för husdjur
  • 4 möteslokaler för upp till 90 personer
  • 6 grupprum för upp till 12 personer,
  • Restaurang för 100 gäster.
  • Strandbastu med 2 bastuavdelningar och relaxrum med braskamin.
  • Vacker trädgård för avkoppling och aktiviteter
  • Egen brygga för båt och bad
  • Matlagningskök för upp till 22 gäster
  • Hiss

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning vid bilresa

Från E4 vid Linköping väg 34 söderut. Efter ca 35 km stor rondell. Åk in till Rimforsa C. I korsning efter 150 m sväng höger (skyltat Rimforsa Strand). Efter 1,5 km är du framme vid avtagsvägen, Fredrika Bremers allé, på vänster sida (skyltat Rimforsa Strand).

Vår adress: Fredrika Bremers allé 2

GPS-koordinater: LAT: N 58° 7´24" LAT: E 15°41´22"

Faciliteter

Uteservering
Lunch
Hårtork
Bastu
Kafé
Gästhamn
Husdjur välkomna
Konferensmöjligheter
Kreditkort accepteras
Restaurang med fullständiga rättigheter
Samlingsrum
Tillgänglighetsanpassad
WiFi
Frukostservering
Året runt öppet
Onlinebokning
Parkering
Bussparkering
Gratis WiFi