Se och göra

Museibutik

Linköping   -  En del av: Flygvapenmuseum

Flygvapenmuseums butik har ett spännande sortiment för alla åldrar och i olika prisklasser. Här hittar du stora och små, roliga, finurliga och användbara presenter till hela familjen – eller varför inte till dig själv?

Här finns ett noga utvalt utbud av varor kopplade till utställningarna, som leksaker, designprylar, flygplansmodeller och t-shirts och tröjor med Flygvapenemblem. Butiken säljer även museets egen flygplanskatalog och har cirka 150 boktitlar som anknyter till den militära flyghistorien och till de aktuella utställningarna i museet.

Atmosphere – museets eget mönster med inspiration från samlingarna

Flygvapenmuseum inledde under 2009 ett samarbete med designföretaget Treport Design i Linköping för att ta fram ett unikt mönster åt museet. Mönstret Atmosphere finns i olika färgställningar och är formgivet för att kunna användas på olika souvenirprodukter som säljs i museibutiken. Mönstret har ett unikt uttryck och tydlig inspiration från museets egna samlingar. I butiken hittar du en mängd varor i mönstret på både textil- och träartiklar av olika slag.

Mer från Flygvapenmuseum

Utbud

Prisinformation

Fri entré.

Res med kollektivtrafiken

Hållplatsen "Flygvapenmuseum" ligger direkt utanför museet.

Vägbeskrivning

Flygvapenmuseum i Malmslätt, cirka 7 kilometer väster om Linköpings centrum.

Med bil från E4:
Välj avfart 111 från E4:an och följ därefter skyltar mot väg 34. Brun-vita sevärdhetsskyltar visar sedan vägen fram till museet.

Med buss från Linköpings resecentrum:
Åk med buss nummer 13 från resecentrum till museet.

Med cykel:
Det finns cykelbanor hela vägen från Linköpings centrum till Flygvapenmuseum.

Faciliteter

  • Affär
  • Kreditkort accepteras
  • Tillgänglighetsanpassad
  • WC/Toalett
  • Parkering