Paket/Erbjudande

Göta kanal - ett cykeläventyr

Motala

Ni startar ert paket med att hämta ett informationspaket med trevlig information och tips på sevärdheter och upplevelser under din resa längs Göta kanal på Tullkammaren i Motala Hamn.
Ni kliver på M/S kung Sverker för att första etappen resa med båt från Motala till Borensberg. I Borensberg hämtar ni ut era cyklar och rullar vidare på kanalbanken till vandrarhemmet i Ljungsbro där ni gör er första övernattning.
Nästa etapp går från Ljungsbro till Norsholm det är en kortare sträcka på ca 2 mil. Vi rekommenderar er att stanna till och njuta av slussningen och omgivningarna i Berg innan ni börjar er cykling. Framme i Norsholm kommer ni att bo på Kapten Billes vandrarhem. 
Nu är ni redo för er sista etapp som går mot Söderköping. Framme i Söderköping gör ni er sista övernattning i stugor på Korskullens camping. Där lämnar ni även era cyklar så sköter vi transporten av dem tillbaka. 

En trevlig semester för att upptäcka stor del av kanalens omväxlande miljö på! De cyklar som ni kommer att åka på är 3 växlade cyklar med cykelkorg, fotbroms och det finns möjlighet att boka till cykelhjälmar, cykelväskor. Vi rekommenderar att ni åker kollektiva anslutningar till Motala samt från Söderköping. 

I paketet ingår:

* Båtresa Motala- Borensberg  
* Cykelhyra 3 dagar 
* 1 natt Ljungsbro vandrarhem inkl. sänglinne, frukost och städning
* 1 natt på Kapten Billes vandrarhem i Norsholm, inkl. sänglinne,      frukost och städning
* 1 natt i stuga på Korskullens camping i Söderköping, inkl. sänglinne, frukost och städning
* Cykelupphämtning i Söderköping
* Informationspaketet med cykelkarta och tips på allt att se och göra längs kanalen.

Observera att vi inte kan erbjuda hyra av barncyklar. Det går dock jättebra att ta med sina egna barncyklar och hyra vuxencyklar.
.

Paketet är bokningsbart 30 maj - 13 september 2020

Boka

Prisinformation

Pris från 4795 SEK per person.