Se och göra

Shoppa på Arbetets museum

Norrköping

Besök vår butik på entréplan och upplev den äkta industrimiljön kombinerad med modern design.

Här finns allt från små tokiga leksaker till nyttiga bruksföremål. Specialdesignat eller serietillverkat. Enkelt eller exklusivt.

Vi har produkter från Pylones, Formverket, 10-Gruppen och Reijmyre. Vi har Servus-bestick, Gustavsbergsporslin, porslinssmycken från Kila och smycken från Lalo. Vi har också Kobra-telefoner och fina böcker att ge bort i present.

Bland våra EWK-produkter hittar du böcker, litografier, vykort, skrivblock och magneter.

Ett fint minne från Arbetets museum är vår litografi av Strykjärnet. Den är tryckt på Grudes Ateljé och Stentryckeri i Huddinge.

För mer information kontakta oss via e-post reception@arbetetsmuseum.se eller ring 011-18 98 00.

Vägbeskrivning

GÅENDE FRÅN RESECENTRUM/JÄRNVÄGSSTATIONEN

Gå Drottninggatan i riktning mot stadens centrum. Innan du passerar Saltängsbron över Motala Ström tar du höger vid Bråddgatan. Gå några hundra meter. Sväng sen vänster in på Tunnbindaregatan och gå cirka 400 meter tills den tar slut. Korsa Västgötegatan och gå in på Holmengränd. Gå över den lilla gångbron som leder direkt till Arbetets museum.


MED BIL E4 NORR/SÖDER

Ta av första avfarten till Norrköping. Följ därefter skyltning mot Industrilandskapet. När du kommer till Kungsgatan följ den tills du passerat Bergsbron och ta vänster in på Kvarngatan. Därefter tar du höger in på Källvindsgatan för att komma till museets parkering. Vi har platserna 1-20. Parkeringstillstånd hämtas i museets reception.