Paket/Erbjudande

Naturridning på Gnottehult

Ydre

Du anländer fredag kväll eller tisdag kväll, bäddar din säng i ett av de trivsamma rummen och bekantar Dej med gården och övriga gäster.
Nästa dags förmiddag hämtar vi hästarna, gör i ordning dem för ridturen, packar lunchen som Du har förberett och rider ut på en tur på cirka 20 km.

Efter en god natts sömn och frukost träffas vi i stallet och hämtar in hästarna. När vi är klara blir det en härlig ridtur på ca 20 km i skiftande terräng. Vi gör en paus för en lättare lunch som ingår.

På kvällen kan Ni koppla av i vedeldad badtunna som ni själva eldat till lagom temperatur.

Sista dagen rider vi ca 1,5 timma tillsammans, sen kan ni laga lunch i lugn o ro innan ni bäddar ur er säng och slutstädar. När ni styr hemåt igen hoppas vi att ni åker med ett leende på läpparna fyllda med ny energi.

Prisinformation

Din investering: Vuxna 1 800 kronor, barn under 15 år i vuxens sällskap 1 400 kronor.

Vill Ni köpa till massage eller spabehandling får man 25% rabatt på ordinarie prislista.

Fakta

Ridvana: Du ska kunna rida snälla hästar i alla gångarter. Vi har känsliga, pigga ibland lite "busiga" hästar som passar vana ryttare och lugnare stabila hästar som tar väl hand om dig som vill ha en trygg häst. Är Ni minst 4 personer så kan ni vara helt utan ridvana och då anpassas tempot efter den som kan minst.

Minst 3 personer och max 8 personer. Maxvikt 90 kg.