Boende

Vadstena Klosterhotel, Bröllop & Fest

Vadstena   -  En del av: Vadstena Klosterhotel

Vi hjälper Er med allt från planering till genomförande och har stor erfarenhet av både stora och små tillställningar och andra arrangemang. Vi har olika storlek på festlokaler beroende på antalet gäster samt en festvåning med bar. Du kan i lugn och ro glädjas åt den stora dagen och låta oss sköta allt praktiskt.

Vadstena har en fantastiskt välbevarad historia och omges av östgötsk natur och Vätterns klara vatten. Vadstena Klosterhotel och Restaurant Munkklostret är inrymda i några av Sveriges äldsta byggnader; den Heliga Birgittas kloster från 1300-talet och Birger Jarls furstepalats från 1200-talet.

Njut av en härlig atmosfär med historik och mystik i medeltida klostermiljö. Restaurang Munkklostret och vår välsorterade vinkällare ligger i det gamla munkklostrets huvudbyggnad.

Hotell
Alla våra hotellrum har sin speciella stil och atmosfär. Färger, möbler och detaljer är anpassade efter respektive byggnads historiska bakgrund. Vackra möbler och fantasifulla detaljer skapar den lyxiga känsla som endast en god hotellvistelse kan ge. 

Konferens
För Er som vill konferera så kan våra lokaler anpassas för såväl den lilla ledningsgruppen som för stora kickoffs för upp till 400-500 deltagare.

Paket
Vadstena Klosterhotel erbjuder också weekendpaket som skänker Er mersmak för alla sinnen. Här finns det tid för samtal i lugn och ro och nya spännande möten.

Välkommen till en miljö så fylld av historia, kultur och samvaro att man inte kan annat än njuta!

Mer från Vadstena Klosterhotel

Utbud

Vägbeskrivning

Med bil från norr (från Stockholm):
Du kör E4:an mot Jönköping efter Linköping svänger du av vid Mantorp. Fortsätt höger mot Skänninge, Vadstena väg 206. Sväng höger i rondellen i Skänninge och fortsätt mot Vadstena. I Vadstena svänger du vänster ut på R50 mot Ödeshög. Vid Brandstationen (vänster sida) svänger du höger in på Skänningegatan, följ skyltning Klosterområdet.

Faciliteter

  • Bar
  • Restaurang med fullständiga rättigheter
  • Trådlöst internet
  • Året runt öppet
  • Room service