Se och göra

Äventyr i träden

Ydre   -  En del av: Torpöns Färjeläge Mat och Camp vid sjön Sommen

Prova förra årets nyhet - Ziplinen!

Zipline är en linbana där du fastspänd i en sele svävandes åker ner på en vajer från ett torn ca 15 meter högt. Bara att klättra upp i tornet kräver mod för att inte tala om att slänga sig ut i luften!

Vår höghöjdsbana består av totalt 30 stationer på varierande höjd och med olika svårgihetsgrader som du med ditt mod och din uthållighet ska övervinna.

Att klättra höghöjdsbana eller åka Zipline är ett fantastiskt sätt att umgås som familj, kompisgäng, förening eller företag. Gemensamma strapatser skapar sammanhållning och samtalsämnen så var förberedd på en krävande men mycket trevlig stund!

Torpöns Färjeläge är mötesplatsen för land och sjö. Mitt i sjön Sommen, på Torpönsnorra udde finner du Torpöns Färjeläge mat och camp. Här kan du stilla både hunger och törst. Du kan campa eller hyra stuga och njuta av en magnifik skärgårdsmiljö. Förutom restaurang, har vi bar, café, en stor glassbar, sommarlanthandel och en gästhamn med möjlighet att tanka båten. 

Mer från Torpöns Färjeläge Mat och Camp vid sjön Sommen

Utbud

Prisinformation

Drop in: Barn (8-12år) -  125 kr, Ungdom/ vuxen - 250 kr  

Start av drop-in-kunder sker varje hel- och halv timma under öppettiden (se nedan).
Biljettpriset ger rätt till att gå två banor. Tidsåtgången för detta är mycket individuell men räkna med ett par timmar inkl instruktion.

Paketerbjudande

Barn:

Dagens buffé/ tacobuffé inkl måltidsdryck, 2-kulors glass i glassbaren och klätterbana - 210 kr

Ungdom/Vuxen:

Dagens buffé inkl alkoholfri dryck, valfri glass i glassbaren och klätterbana - 350 kr

Grupper:

Grupper kan boka tid även utanför ordinarie öppettider. Är man minst 12 personer är kostnaden då 210 kr per vuxen eller 110 kr per barn. Lägsta samlade avgift utanför ordinarie öppettid är 2500 kr.

Vägbeskrivning

Du hittar oss på Torpöns nordspets i sjön Sommen
Kommer du landvägen norrifrån tar du vår linfärja ”Viktoria” över sundet till Torpön.

I söder är Torpön förbunden med fastlandet via en bro. Vägen ut till oss på norra udden följer varsamt naturen och är mycket vacker.

Kommer du via båt kan du inte missa oss ... Torpön är den största ön i sjön Sommen.

GPS-koordinater: Lat 58 1 429, Long 15 5 219 (N 58º01’42,9’’ E 15º05’21,9’’ )