Boende

27ans Nattlogi, Vadstena

Vadstena

Centralt beläget i Vadstena på Storgatan 27 finner du 27ans Nattlogi – ett trivsamt och mysigt Bed & Breakfast på Vadstenas bilfria huvud- och affärsgata. Här har du gångavstånd till sevärdheter, nöjen och restauranger. Några hundra meter bort ligger strandpromenaden och många av Vadstenas kulturhistoriska byggnader som Klosterkyrkan med ruinparken, Kungapalatset och Munkträdgården. 

27ans Nattlogi finner du i ett fint sekelskifteshus byggt 1905 och har sex pittoreska rum och en våning/suite som alla är belägna på andra och tredje våningen. Du har fin utsikt över Vadstenas vackra takåsar och kulturhistoriska byggnader. Här kan du koppla av och njuta av undersköna Vadstena.

På 27ans Nattlogi bor du med hotellstandard till rimliga priser. Frukost, sänglinne och slutstädning ingår alltid. Parkeringsplats är gratis dygnet runt. 2 platser finns på innergården och en stor offentlig parkeringsplats finns vid Turistbyrån/Rödtornet som är granne med 27ans Nattlogi.

Teaterpaket: 27ans Nattlogi erbjuder upplevelser med boende och föreställningar i prisvärda paket i samarbete med några av Vadstenas kulturella aktörer. För aktuella Teaterpaket - Se vår hemsida http://27ansnattlogi.se


Följ oss på Facebook!

Boka

Prisinformation

  • Enkelrum med dusch och wc                                    890 kr/natt
  • Dubbelrum med dusch och wc                               1.190 kr/natt
  • Trebäddsrum med dusch och wc                           1.690 kr/natt
  • Fyrbäddsrum med dusch och wc                           1.990 kr/natt

 

  • Enkelrum med dusch och wc utanför rummet          750 kr/natt
  • Dubbelrum med dusch och wc utanför rummet        990 kr/natt

 

Priserna är per rum. Frukost, lakan, handdukar och slutstädning ingår.

Res med kollektivtrafiken

Kliv av bussen vid hållplatsen ”Brandstationen” och följ Skänningegatan ner till Rödtornet.

Fakta

Vi har 6 rum och en lägenhet/suite med totalt 21 bäddar.

Välkommen att boka direkt på vår hemsida http://27ansnattlogi.se

 

Vägbeskrivning

27ans Nattlogi är inrymt i ett stort gult hus som ligger på Storgatan 27 (Vadstenas bilfria huvud- och affärsgata). Två egna p-platser finns på innergården för er gäster och alldeles intill ligger Rödtornet med Turistbyrån och stor fri parkering.

Riksväg 50 söderifrån: Passera trafikljuset. Sväng till vänster in på Skänningegatan (andra fyrvägskorsningen efter trafikljuset). Ni ser sedan Rödtornet och en stor parkering. 27ans Nattlogi ligger i andra huset på höger sida på Storgatan.

Riksväg 50 norrifrån: Tag andra avtagsvägen till höger (Motalagatan). Följ den hela vägen till Rödtornet.

Från E4:an: Sväng av vid Mantorp och åk mot Vadstena. När ni kommer in i staden, tag första vänster vid bilhallen och sedan första höger (Pilgrimsvägen). Följ sedan den vägen och ni kommer till Rödtornet och parkeringen.

Faciliteter

  • TV
  • Mikrougn