Boende

Torpa Gård Boende

Borensberg, Motala

Torpa Gårds hotell och lägenheter ligger naturskönt i kanten av Östgötaslätten, med närhet till Borensberg, Göta Kanal och Boren.

Upplevelserna och naturen har du precis runt hörnet!

Bo på hotellet i enkel- eller dubbelrum, med hel- eller halvpension, eller i våra lägenheter med självhushållning. 

Hotellet har 2 våningar med hiss och 23 trivsamma rum med dusch och WC. Rummen har 2 bäddar och kan bokas som enkel- eller dubbelrum. Frukost serveras i den ljusa matsalen med utsikt över Östgötaslätten. 

Det finns 3 lägenheter att tillgå.

Lägenhet 1 har 6 bäddar och är i 2 plan, med hall och badrum med dusch på nedre plan, och 3 sovrum samt kök och allrum i öppen planlösning på övre plan. Alla sovrum har 2 vanliga sängar. 

Lägenhet 2 är i ett plan, med plats för 3 personer.  Den har kök och allrum, 2 sängar finns i sovalkov och 1 i allrummet.

Lägenhet 3 har plats för 6 personer och är också i ett plan, med 4 rum och kök, varav 3 sovrum. 1 av sovrummen har våningssäng, de andra har vanliga sängar.

Samtliga lägenheter har fullt utrustade kök, fräscha, helkaklade badrum,TV och uteplats. 

Lägenhet 1 och 2 ligger 150 meter från sjön Boren och har förråd för förvaring av fiskeutrustning.

Lägenhet 3 ligger nära hotellet, 1 km från sjön.

Hoppa förbi facebookflöde

Fakta

Hotell med 23 dubbelrum, 46 bäddar, hel- eller halvpension, WC och dusch i samtliga rum.

Lägenheter med 3 alt 6 bäddar. 

För prisuppgift se www.torpagard.com

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Om du kommer österifrån via E4: an (Linköping) sväng av vid väg 34 och kör ca 24 km till Brunneby Kyrka där du svänger vänster. Följ sedan vägen rakt fram tills du kommer till Torpa Gård efter 4,5 km.

Om du kommer västerifrån via E4: an (Mjölby) sväng av motorvägen och kör mot Skänninge och kör mot Fornåsa (Borensberg) där du ska köra länsväg 1006 tills du kommer till en korsning där du ska köra mot Österstad. Följ sedan vägen rakt fram tills du kommer till Torpa Gård.

Om du kommer norrifrån via väg 50 (Motala) ska du köra mot väg 32 (se skyltning genom stan) och köra mot Österstad. När du kommer fram till Österstad ska du svänga vänster (in i samhället). Följ skyltningen mot Borensberg. Följ vägen rakt fram tills du kommer till Torpa Gård.