Se och göra

Kaffebönan i Söderköping

Stängt för dagen - Söderköping

Välkommen till vår EKO & Hälsobutik!
Här hittar du allt som kan bidra till en god hälsa och ett gott liv.
Vi har ett stort utbud av ekologiska livsmedel och hälsokost men i det dagliga livet behövs också lite flärd och då kan vi erbjuda Kaffe, Te' och Choklad. Hos oss kan du även få en kopp färskbryggt kaffe och sitta ner en stund.

På sommaren serverer vi även lokalt producerad ekologisk glass!

I första hand väljer vi ekologiska och Rättvisemärkta varor om det finns men vi kan också välja lokalt producerade produkter och då i första hand om de är ekologiska. I säsong, på sommaren och hösten säljer vi lokalt odlade grönsaker och frukt men även lokalt producerad ekologisk glass.

Under vinter köper vi in ekologiska och biodynamiska grönsaker och bla. Apelsiner från Biodynamiska produkter i Järna. Vi väljer alltid bort produkter med mycket tillsatser och omdiskuterade ingredienser. Vi vill stå för det vi säljer och bidrar gärna med information och hjälp att hitta det du söker. Vi kan beställa hem det vi inte har i lager efter dina önskemål om det finns hos våra leverantörer.

Vi anordnar regelbundet kundkvällar med föredrag och utbildning för våra kunder. Vi vill bidra till ökad kunskap om vägen till en god hälsa för alla. 

Res med kollektivtrafiken

Söderköpings Resecentrum

Vägbeskrivning

E22 Norr ifrån. Vid första korsningen efter att kanalbron passerats, sväng vänster vid Statoil/Hemköp och kör mot centrum. Fortsätt rakt fram. Efter ca 200 m kommer du till Rådhustorget. Vid ankomst E22 söderifrån. Kör igenom Söderköping och sväng höger vid korsningen vid Hemköp/ Statoil. Kör rakt fram ca 200 m och du kommer till Rådhustorget.

Faciliteter

  • Enklare servering
  • Kafé
  • Året runt öppet