Paket/Erbjudande

Lägerpaket på Liljeholmen Herrgård

Rimforsa, Kinda   -  En del av: Liljeholmen Herrgård - prisvärt boende

Prisexempel

525 kr
kr/person för boende & helpension
Visa alla priser

Vår ambition är att vara ett alternativ för er som vill ha god service och standard, men till ett rimligt och bra pris. Vi är inget budgetalternativ men erbjuder inte heller onödig lyx.

Läger - minnen för livet

Glöm alla måsten och bestyr – här är det vi som fixar det ni behöver. Ni fokuserar på det som är viktigt för era ungdomar, så fixar vi resten. Hos oss får ni god mat och gott kaffebröd, trevligt boende, samt inspirerande samlingslokaler.

Aktiviteter på Liljeholmen

- Njut av sjön. Hos oss kan ni bada från vår egen strand eller brygga. Låna vår båt och ta en fisketur. Kanoter finns att hyra i närheten. Grillplats finns också med vacker utsikt över Åsunden.

- Sporta tillsammans. Utomhus har vi volleybollplan och fotbollsmål, samt möjlighet att spela utomhusschack eller boule. Vi har även egen gymnastiksal med bastu.

- Vandra vår Frälsarkransvandring längs Åsundens norra strand, eller gå vår inomhusvandring Frälsarkransens bilder.

- Upplev Sveriges största urbergsgrottor, Trollegater, endast ca 1 mil från Rimforsa.

- Åk skidor vintertid i sydöstra Sveriges största slalombacke, Tolvmannabacken, endast ca 2 mil från Rimforsa.

God mat - även för miljön

På Liljeholmen serverar vi hemlagad husmanskost med strävan efter ett nytänkande. Vår salladsbuffé har stor variation och består till stor del av baljväxter och rotfrukter.

Vi har som målsättning att driva vår verksamhet utifrån ett miljö- och rättvisetänkande. Drygt 50% av alla matinköp Fairtrade, kravodlat eller närproducerat.

Mer från Liljeholmen Herrgård - prisvärt boende

Utbud

Prisinformation

 

525 kr/person priset ingår boende och helpension

Priset är baserat på minst 25 fullbetalande deltagare. Boende i våra trevliga rum - nästan alla våra rum har dessutom egen dusch & wc. Ungdomar sover 3-4 personer/rum. Vuxna ledare erbjuds enkelrum. 

 

 

Fakta

Liljeholmen kan erbjuda boende för upp till 150 personer och tillsammans med Östgötagården kan vi erbjuda boende för hela 250 personer. Få lägergårdar har en sådan kapacitet!

Liljeholmen har en alkohol- och drogfri miljö.

Vägbeskrivning

Om du kommmer norrifrån via Linköping, tar du väg 34 mot Vimmerby. Sväng sedan vänster i rondellen i Rimforsa. Följ sedan vägskyltarna mot Liljeholmens folkhögskola. Om du kommer söderifrån, tar du väg 34 mot Kisa och Linköping och svänger sedan höger i Rondellen i Rimforsa. Följ sedan vägskyltarna mot Liljeholmens folkhögskola.