Paket/Erbjudande

Storkonferens på Liljeholmen Herrgård

Rimforsa, Kinda

Vår ambition är att vara ett alternativ för er som vill ha god service och standard, men till ett rimligt och bra pris. Vi är inget budgetalternativ men erbjuder inte heller onödig lyx.

Konferenspaket för den större gruppen

För er som är en större grupp och vill ha ett billigare alternativ rekommenderar vi vårt storkonferenspaket. Här får du samma goda mat och samma goda kaffebröd, men då ni är en större grupp ger vi er ett extra förmånligt pris. Boendet sker i trevliga flerbäddsrum med två till fyra bäddar. Rummen håller hög standard och har egen WC och dusch.

God mat, även för miljön

På Liljeholmen serverar vi hemlagad husmanskost med strävan efter ett nytänkande. Vår salladsbuffé har stor variation och består till stor del av baljväxter och rotfrukter.

Vi har som målsättning att driva vår verksamhet utifrån ett miljö- och rättvisetänkande. 2014 var alla 49% av alla matinköp Fairtrade, kravodlat eller närproducerat.

Aktiviteter på Liljeholmen

- Njut av sjön. Hos oss kan ni bada från vår egen strand eller brygga. Låna vår båt och ta en fisketur. Kanoter finns att hyra i närheten. Grillplats finns också med vacker utsikt över Åsunden.

- Sporta tillsammans. Utomhus har vi volleybollplan och fotbollsmål, samt möjlighet att spela utomhusschack eller boule. Vi har även egen gymnastiksal med bastu.

- Vandra vår Frälsarkransvandring längs Åsundens norra strand, eller gå vår inomhusvandring Frälsarkransens bilder.

- Upplev Sveriges största urbergsgrottor, Trollegater, endast ca 1 mil från Rimforsa.

- Åk skidor vintertid i sydöstra Sveriges största slalombacke, Tolvmannabacken, endast ca 2 mil från Rimforsa.

Prisinformation

Storkonferenssdygn – 495 kr/person
Dygn med helpension

Barn 3-12 år - halva priset

Fakta

Logi:

23 rum (55 bäddar) året runt

88 rum (135 bäddar) sommartid

 

Liljeholmen har en alkohol- och drogfri miljö.

Vägbeskrivning

Om du kommmer norrifrån via Linköping, tar du väg 34 mot Vimmerby. Sväng sedan vänster i rondellen i Rimforsa. Följ sedan vägskyltarna mot Liljeholmens folkhögskola. Om du kommer söderifrån, tar du väg 34 mot Kisa och Linköping och svänger sedan höger i Rondellen i Rimforsa. Följ sedan vägskyltarna mot Liljeholmens folkhögskola.