Äta

Liljeholmen Herrgård Matsal

Rimforsa, Kinda   -  En del av: Liljeholmen Herrgård - prisvärt boende

Prisexempel

79 kr
Utflyktsmålet
Visa alla priser

Liljeholmens matsal har stor rymd och vacker utsikt över sjön Åsunden. Lokalen kombinerat med den gedigna maten gör Liljeholmen till en populär plats för fest och bröllop, men även för dagens lunch.

Utflyktsmålet

Utflyktsmålet innehåller

  • En baguette med skinka, ost, sallad & paprika
  • Två hembakta kakor
  • Vattenflaska Loka, 50 cl
  • Äppelmust från Vista kulle, 33 cl
  • Frukt
  • Kexchoklad från Cloetta

Utflyktsmålet kostar 79 kr/person. För barn finns möjlighet att köpa ett liknande utflyktsmål för 59 kr/person.

Dagens lunch - gedigen husmanskost

På Liljeholmen serverar vi hemlagad husmanskost med strävan efter ett nytänkande. Vår salladsbuffé har stor variation och består till stor del av baljväxter och rotfrukter. Under sommaren är dagen lunch stängd. 

Catering

Liljeholmen kan erbjuda stort antal upplägg för olika behov och önskemål. Vi har en del fasta erbjudanden t.ex. gällande: smörgåstårta, buffé, trerätters menyer, begravningskaffe. Men vi utformar gärna ett alternativ som passar just er.

Vår catering är endast för egen avhämtning.

Festplats Liljeholmen

På Liljeholmen arrangerar vi regelbundet olika fester. Vi skräddarsyr arrangemang efter dina önskemål. Vi arrangerar bröllop, födelsedagsfester, släktträffar, jubileer, personalfester och andra typer av fester.

Lokaler med rymd

I matsalen har vi möjlighet att duka för upp till 250 personer. Den stora, ljusa lokalen, vackert belägen med utsikt över Åsunden, ger många olika dukningsalternativ. Vi kan erbjuda buffé eller bordsservering. I övrigt finns många användbara lokaler att använda i samband med din fest. Lokalerna är utrustade med scen, ljudanläggning, piano och AV-hjälpmedel.

Miljön är viktig

På Liljeholmen har vi som målsättning att driva vår verksamhet utifrån ett miljö- och rättvisetänkande. Detta tar sig olika uttryck inom olika verksamhetsområden såsom miljöel, kompostering & källsortering. När det gäller maten så strävar vi efter att köpa Fairtrade, kravodlat och närproducerat. Vi väljer därför leverantör med omsorg. Dessa varor uppgår till drygt 50% av de totala inköpen, vilket vi är både glada och stolta över.

Mer från Liljeholmen Herrgård - prisvärt boende

Utbud

Prisinformation

Utflyktsmålet 79 kr/person

För Dagens lunch se hemsidan.

Vi kan erbjuda både bufféalternativ och färdiga 3-rätters menyer.

Givetvis skräddarsyr vi menyer efter era egna önskemål om ni så önskar.

Mer information finns på hemsidan

Res med kollektivtrafiken

Rimforsa riksväg 34 eller Rimforsa station

Sociala medier


Instagram

Fakta

Information dagens lunch finns på hemsidan. 

Vi kan även erbjuda catering av t ex smårgåstårta, italienska buffér och exotisk planka. 

Liljeholmen är ett drogfritt alternativ och vi accepterar ingen alkohol. Vårt mål är att du som gäst ska ha en trygghet i detta.

Vägbeskrivning

Om du kommmer norrifrån via Linköping, tar du väg 34 mot Vimmerby. Sväng sedan vänster i rondellen i Rimforsa. Följ sedan vägskyltarna mot Liljeholmens folkhögskola.

Om du kommer söderifrån, tar du väg 34 mot Kisa och Linköping och svänger sedan höger i Rondellen i Rimforsa. Följ sedan vägskyltarna mot Liljeholmens folkhögskola.