Boende

Konferens på Liljeholmen Herrgård

Rimforsa, Kinda

God mat, vacker miljö och trevliga lokaler är viktiga ingredienser för att få bra samtal och skapa en kreativ atmosfär. Det strategiska läget mitt i naturen men samtidigt nära Linköping möjliggör för en effektiv konferens. På Liljeholmens Herrgård får du allt detta, dessutom till ett riktigt bra pris!

Liljeholmen matsal

Liljeholmens matsal har stor rymd och vacker utsikt över sjön Åsunden. Lokalen kombinerat med den gedigna maten gör Liljeholmen känd i trakten.

På Liljeholmen serverar vi hemlagad husmanskost med strävan efter ett nytänkande. Vår salladsbuffé har stor variation och består till stor del av baljväxter och rotfrukter.

Miljön är viktigt!

På Liljeholmen har vi som målsättning att driva vår verksamhet utifrån ett miljö- och rättvisetänkande. Detta tar sig olika uttryck inom olika verksamhetsområden såsom miljöel, kompostering & källsortering. När det gäller maten så strävar vi efter att köpa Fairtrade, kravodlat och närproducerat. Vi väljer därför leverantör med omsorg. Dessa varor uppgick 2016 till 49% av de totala inköpen, vilket vi är både glada och stolta över.

Boende med egen WC/dusch

Bo i stora trevliga rum i våra annex Allégården el Poppelgården. Samtliga rum har egen wc/dusch och trådlöst internet samt gemensamt allrum med TV.

Passande föreläsningar

Välj en av dessa:

-  Hur mår ditt arbetslag?

-  Konflikthantering

Föreläsare Birgitta Lundborg, beteendevetare & lärare Liljeholmens folkhögskola.

Passande aktiviteter

Välj mellan en av dessa:

-  Keramik

-  Akvarellmåleri

-  Acrylmåleri

-  Färg som språk

-  Mellanrummen som talar

Aktiviteten leds av lärare från Konstskolan på Liljeholmens folkhögskola. Aktiviteterna anpassas efter gruppens tidigare erfarenheter och kunskaper. Aktiviteten pågår 1,5 h.

Prisinformation

Dagkonferens 295 kr/person

Tvådagarspaket 1395 kr/person (100kr för enkelrumstillägg)

För fler priser se hemsida

Fakta

27 rum (80 bäddar) året runt.
Ytterligare rum finns tillgängliga på sommaren.

Liljeholmen har en alkohol- och drogfri miljö.

Vägbeskrivning

Om du kommmer norrifrån via Linköping, tar du väg 34 mot Vimmerby. Sväng sedan vänster i rondellen i Rimforsa. Följ sedan vägskyltarna mot Liljeholmens folkhögskola. Om du kommer söderifrån, tar du väg 34 mot Kisa och Linköping och svänger sedan höger i Rondellen i Rimforsa. Följ sedan vägskyltarna mot Liljeholmens folkhögskola.