Paket/Erbjudande

Dagkonferens på Liljeholmen Herrgård

Rimforsa, Linköping   -  En del av: Liljeholmen Herrgård, vandrarhem

Prisexempel

345 kr
kr/person
Visa alla priser

God mat, vacker miljö och trevliga lokaler är viktiga ingredienser för att få bra samtal och skapa en kreativ atmosfär. Det strategiska läget mitt i naturen men samtidigt nära Linköping möjliggör för en effektiv konferens. På Liljeholmens Herrgård får du allt detta, dessutom till ett riktigt bra pris!

Detta ingår

· Konferenslokal i Herrgården

· Förmiddagsfika med hembakad fralla

· Lunch - husmanskost med stor salladsbuffé

· Eftermiddagskaffe med hembakat

· Frukt, karameller samt vatten i anslutning till lokalen

Tycker du också miljön är viktig?

På Liljeholmen har vi som målsättning att driva vår verksamhet utifrån ett miljö- och rättvisetänkande. Detta tar sig olika uttryck inom olika verksamhetsområden såsom miljöel, kompostering & källsortering.

När det gäller maten så strävar vi efter att köpa Fairtrade, kravodlat och närproducerat. Vi väljer därför leverantör med omsorg. Dessa varor uppgår till drygt 50% av de totala inköpen, vilket vi är både glada och stolta över.

 

Mer från Liljeholmen Herrgård, vandrarhem

Utbud

Prisinformation

345 kr/person

Fakta

Pris 345 kr/person

Vägbeskrivning

Om du kommmer norrifrån via Linköping, tar du väg 34 mot Vimmerby. Sväng sedan vänster i rondellen i Rimforsa. Följ sedan vägskyltarna mot Liljeholmens folkhögskola. Om du kommer söderifrån, tar du väg 34 mot Kisa och Linköping och svänger sedan höger i Rondellen i Rimforsa. Följ sedan vägskyltarna mot Liljeholmens folkhögskola.