Paket/Erbjudande

Dagkonferens på Liljeholmen Herrgård

Rimforsa, Kinda

God mat, vacker miljö och trevliga lokaler är viktiga ingredienser för att få bra samtal och skapa en kreativ atmosfär. Det strategiska läget mitt i naturen men samtidigt nära Linköping möjliggör för en effektiv konferens. På Liljeholmens Herrgård får du allt detta, dessutom till ett riktigt bra pris!

Detta ingår

· Konferenslokal i Herrgården

· Förmiddagsfika med hembakad fralla

· Lunch - husmanskost med stor salladsbuffé

· Eftermiddagskaffe med hembakat

· Frukt, karameller samt vatten i anslutning till lokalen

Tycker du också miljön är viktig?

På Liljeholmen har vi som målsättning att driva vår verksamhet utifrån ett miljö- och rättvisetänkande. Detta tar sig olika uttryck inom olika verksamhetsområden såsom miljöel, kompostering & källsortering. När det gäller maten så strävar vi efter att köpa Fairtrade, kravodlat och närproducerat. Vi väljer därför leverantör med omsorg. Dessa varor uppgick 2014 till 49% av de totala inköpen, vilket vi är både glada och stolta över.

Passande föreläsningar

Välj en av dessa:

-  Hur mår ditt arbetslag?

-  Konflikthantering

Föreläsare Birgitta Lundborg, beteendevetare & lärare Liljeholmens folkhögskola.

Pris för halvdag 4995 kr

Passande aktiviteter

Välj mellan en av dessa:

-  Keramik

-  Akvarellmåleri

-  Acrylmåleri

-  Färg som språk

-  Mellanrummen som talar

Aktiviteten leds av lärare från Konstskolan på Liljeholmens folkhögskola. Aktiviteterna anpassas efter gruppens tidigare erfarenheter och kunskaper. Aktiviteten pågår 1,5 h.

295 kr/pers (minst 8 personer)

Prisinformation

295 kr/person

Vägbeskrivning

Om du kommmer norrifrån via Linköping, tar du väg 34 mot Vimmerby. Sväng sedan vänster i rondellen i Rimforsa. Följ sedan vägskyltarna mot Liljeholmens folkhögskola. Om du kommer söderifrån, tar du väg 34 mot Kisa och Linköping och svänger sedan höger i Rondellen i Rimforsa. Följ sedan vägskyltarna mot Liljeholmens folkhögskola.