Boende

Liljeholmen Herrgård, vandrarhem

Rimforsa, Kinda

Bo i vacker Herrgårdsmiljö vid sjön Åsundens norra strand. Stora öppna ytor, vackra promenadstråk, god mat och barnvänlig badplats är något av det Liljeholmen kan erbjuda. 

Prisvärt boende, med det lilla extra

Liljeholmen är strategiskt belägen nära både Linköping & Astrid Lindgrens Värld. Liljeholmen Herrgård är en del av Sveriges vandrarhem i förening – SVIF.

Vår ambition är att vara ett alternativ för dig som vill ha god service och standard, men till ett rimligt och bra pris. Vi är inget budgetalternativ men erbjuder inte heller onödig lyx.
Möjligheternas plats

Liljeholmen finns mycket att erbjuda såsom: boulebana, fotbollsmål, volleybollplan, frälsarkransvandring och vacker grillplats mellan herrgården och sjön. Möjlighet att hyra kanot eller låna cykel finns. Gymnastikhall med bastu kan hyras efter önskemål.

Liljeholmen Matsal - god mat till vardag & fest

Liljeholmens matsal har stor rymd och vacker utsikt över sjön Åsunden. Lokalen kombinerat med den gedigna maten gör Liljeholmen till en populär plats för fest och bröllop, men även för dagens lunch.

På Liljeholmen serverar vi hemlagad husmanskost med strävan efter ett nytänkande. Vår salladsbuffé har stor variation och består till stor del av baljväxter och rotfrukter.

Måltider finns att köpa i vår matsal under de perioder då vi har annan verksamhet på skolan. Fråga vid beställningen.

Frukost 60:- Lunch 79:- Kvällsmat 65:-

Barn tom 2 år äter gratis. Barn 3-12 år äter för halva priset.
Tycker du också miljön är viktig?

Vi har som målsättning att driva vår verksamhet utifrån ett miljö- och rättvisetänkande. 2014 var alla 49% av alla matinköp Fairtrade, kravodlat eller närproducerat.

Paket med Astrid Lindgrens Värld

Fler och fler upptäcker hur strategiskt det är att bo på Liljeholmen när man ska till Astrid Lindgrens Värld. Vi har därför tagit fram några förmånliga paket med boende och inträde. 

Boka

Prisinformation

Priser under 2017


Enkelrum från 350 kr

Dubbelrum från 500 kr

Familjerum 680 kr

Tvårumslägenhet 950 kr

Lägenhet/villa fr. 3500 kr/vecka

Res med kollektivtrafiken

Rimforsa riksväg 34 eller Rimforsa station

Fakta

Liljeholmen är en drog- och alkoholfri miljö. Husdjur är inte tillåtna på vandrarhemmet. 

På Liljeholmen finns många typer av boende - allt från enkelrum till familjerum. För den som vill stanna lite längre finns några olika lägenheter eller villa på hela 159m2 att hyra. 

Sociala medier


Twitter

Vägbeskrivning

Om du kommmer norrifrån via Linköping, tar du väg 34 mot Vimmerby. Sväng sedan vänster i rondellen i Rimforsa. Följ sedan vägskyltarna mot Liljeholmens folkhögskola.

Om du kommer söderifrån, tar du väg 34 mot Kisa och Linköping och svänger sedan höger i Rondellen i Rimforsa. Följ sedan vägskyltarna mot Liljeholmens folkhögskola.

Faciliteter

TV
Bastu
Bollspel
Boule
Båtuthyrning
Fritidsfiske
Hundar/pälsdjur får ej medtagas
Kanotuthyrning
Konferensmöjligheter
Kreditkort accepteras
Tillgänglighetsanpassad
WiFi
Vandringsled
Badstrand