Boende

Starby Konferens

Vadstena

Fördelen med att lägga en konferens utom räckhåll för storstadens lockelser är att det blir fokus på rätt sak. Konferensdeltagarna svetsas ihop istället för att skingras när arbetspassen är över. Som konferensledare har du full koll på läget. De frågor ni kommer hit för att dryfta får full uppmärksamhet.

Man kan göra många saker på distans men det är svårt att skapa bra relationer på annat sätt än genom möten i verkligheten. Många av de absolut bästa idéerna uppstår ofta under eftersnacket framåt natten. 

Ett betydelsefullt möte kräver rätt omgivning och rätt inramning. Trivs deltagarna blir mötet mer givande för alla. Det gäller såväl stora internationella kongresser som det personliga samtalet mellan två personer. Hos oss vistas du i en lugn och rogivande miljö långt från storstadens brus. Här finns inget annat som riskera att störa sammanhållningen.

Med Vadstenas strategiska läge vid Vätterns östra strand mitt emellan Stockholm och Göteborg finns vi alltid nära tillhands. Här finns en ljus, modern konferensanläggning i hotellparken. Omgivningarna i och runt Vadstena erbjuder många upplevelser och utflyktsmål och många spännande aktiviteter.

Vi erbjuder lokaler för både stora konferenser och små möten på Starby Hotell och större lokaler för events och kongresser på Vadstena Slott.

Vad samlingspunkter beträffar har ni sex konferenssalar i större och mindre format att välja på- såvida ni inte vill disponera en egen konferensvåning med separat konferensrum för 12 gäster. 

För mer information och bokning kontakta oss på 0143-751 00, eller läs mer på vår hemsida

Fakta

Starby Konferens erbjuder sex konferenslokaler i varierande storlek, från de allra minsta sällskapen på 2-3 deltagare till större sällskap med omkring 120 gäster. I anslutning till konferenslokalerna finns sju grupprum.

Hyr er egen konferensvåning med lokal för cirka 15 personer, egen matsal och två grupprum. Representationsvåningen erbjuder stor frihet och flexibilitet.

Konferera på Vadstena Slott i mäktiga lokaler för både små och stora sällskap, från 50-500 personer.