Boende

Vadstena Klosterhotel, Konferens

Vadstena   -  En del av: Vadstena Klosterhotel

Vadstena Klosterhotel är ett modernt weekend- och konferenshotell. Beläget till större delen i det forna Birgittaklostrets byggnader från 1200- och 1300-talet och ligger i klosterområdet.

Vadstena har en fantastiskt välbevarad historia och omges av östgötsk natur och Vätterns klara vatten. Vadstena Klosterhotel och Restaurant Munkklostret är inrymda i några av Sveriges äldsta byggnader; den Heliga Birgittas kloster från 1300-talet och Birger Jarls furstepalats från 1200-talet.

Njut av en härlig atmosfär med historik och mystik i medeltida klostermiljö. Restaurang Munkklostret och vår välsorterade vinkällare ligger i det gamla munkklostrets huvudbyggnad.

Konferens
Vi specialdesignar er konferens efter era önskemål. Allt för såväl den lilla ledningsgruppen med behov av avskildhet och arbetsro, som för stora kickoffs upp till 400-500 deltagare. Här kopplar ni av och blir inspirerade, njuter av delikat mat, roliga aktiviteter och ett härligt boende.

Hotell
Alla våra hotellrum har sin speciella stil och atmosfär. Färger, möbler och detaljer är anpassade efter respektive byggnads historiska bakgrund. Vackra möbler och fantasifulla detaljer skapar den lyxiga känsla som endast en god hotellvistelse kan ge. 

Bröllop & Fest
Vi erbjuder också bröllops-, jubileums- och festarrangemang i en unik miljö. Vi har varierande storlek och karaktär på lokaler och rum som gör att både mindre och större sällskap känner sig hemma hos oss.

Paket
Vadstena Klosterhotel erbjuder också weekendpaket som skänker Er mersmak för alla sinnen. Här finns det tid för samtal i lugn och ro och nya spännande möten.

Välkommen till en miljö så fylld av historia, kultur och samvaro att man inte kan annat än njuta!

Mer från Vadstena Klosterhotel

Utbud

Vägbeskrivning

Med bil från norr (från Stockholm):
Du kör E4:an mot Jönköping efter Linköping svänger du av vid Mantorp. Fortsätt höger mot Skänninge, Vadstena väg 206. Sväng höger i rondellen i Skänninge och fortsätt mot Vadstena. I Vadstena svänger du vänster ut på R50 mot Ödeshög. Vid Brandstationen (vänster sida) svänger du höger in på Skänningegatan, följ skyltning Klosterområdet.

​Med bil från söder (från Helsingborg):
Du kör E4:an mot Linköping efter Gränna svänger du av vid Ödeshög. Fortsätt vänster i rondellen och sväng av höger ut på R50, rakt fram i nästa rondell mot Vadstena. I korsningen efter trafikljusen i Vadstena svänger du vänster in på Skänningegatan (Brandstationen ligger på höger sida) följ skyltning Klosterområdet.

Faciliteter

 • Bar
 • Hundar välkomna
 • Konferensmöjligheter
 • Kreditkort accepteras
 • Restaurang med fullständiga rättigheter
 • Trådlöst internet
 • Året runt öppet
 • Onlinebokning
 • Badstrand
 • Parkering
 • Room service