Äta

Restaurang Munkklostret

Vadstena   -  En del av: Vadstena Klosterhotel

Restaurangen gör allt för en minnesvärd smakupplevelse. Matsedeln går efter de genuina svenska smakerna som passar för årstiden, med allt från kräftor från Vättern till svamp från skogarna runt omkring Vadstena. Köksmästaren är noga med kvaliteten på råvarorna och använder gärna kryddor från munkarnas örtagård.

Terrassen, som är Restaurang Munkklostrets uteservering har en meny som innehåller sommarens alla klassiker med tillhörande drycker. Vi servera både lunch och a la carte.

Här finns möjligt att njuta sena kvällar, under sommarsäsongen, av en underbar utsikt över Vättern när solen går ner.

Hotell
Alla våra hotellrum har sin speciella stil och atmosfär. Färger, möbler och detaljer är anpassade efter respektive byggnads historiska bakgrund. Vackra möbler och fantasifulla detaljer skapar den lyxiga känsla som endast en god hotellvistelse kan ge. 

Konferens
För Er som vill konferera så kan våra lokaler anpassas för såväl den lilla ledningsgruppen som för stora kickoffs för upp till 400-500 deltagare.

Bröllop & Fest
Vi erbjuder också bröllops-, jubileums- och festarrangemang i en unik miljö. Vi har varierande storlek och karaktär på lokaler och rum som gör att både mindre och större sällskap känner sig hemma hos oss.

Paket
Vadstena Klosterhotel erbjuder också weekendpaket som skänker Er mersmak för alla sinnen. Här finns det tid för samtal i lugn och ro och nya spännande möten.

Välkommen till en miljö så fylld av historia, kultur och samvaro att man inte kan annat än njuta!

Vägbeskrivning

Med bil från norr (från Stockholm):
Du kör E4:an mot Jönköping efter Linköping svänger du av vid Mantorp. Fortsätt höger mot Skänninge, Vadstena väg 206. Sväng höger i rondellen i Skänninge och fortsätt mot Vadstena. I Vadstena svänger du vänster ut på R50 mot Ödeshög. Vid Brandstationen (vänster sida) svänger du höger in på Skänningegatan, följ skyltning Klosterområdet.

​Med bil från söder (från Helsingborg):
Du kör E4:an mot Linköping efter Gränna svänger du av vid Ödeshög. Fortsätt vänster i rondellen och sväng av höger ut på R50, rakt fram i nästa rondell mot Vadstena. I korsningen efter trafikljusen i Vadstena svänger du vänster in på Skänningegatan (Brandstationen ligger på höger sida) följ skyltning Klosterområdet.

Faciliteter

  • Bar
  • Lunch
  • Kreditkort accepteras
  • Restaurang med fullständiga rättigheter
  • Året runt öppet
  • Barnmeny
  • Parkering