Se och göra

Upplev fritid och äventyr

Linköping

HEJ OCH VÄLKOMNA TILL UPPLEV

Hos oss kan ni hyra campingutrustning, kajaker, båtar, husbilar m.m. Ni kan välja mellan att hyra färdiga paketlösningar eller bara delar av vårt sortimentet. Vi har vårt kontor på Roxengatan 4 där man har tillgång till gratis parkering och som bara ligger ett stenkast från Stångån och Kinda Kanal där både båt och kajak står till ert förfogande.

Ni som önskar kan givetvis hämta era hyrda saker hos oss och bege er vart ni vill i vårt avlånga land eller så kör vi ut dem åt er, vi har både släpvagnar, båtrailers, lastbågar m.m. att hyra ut. Vi samarbetar även med olika campingar där det finns uppställningsplatser för både husbil och husvagn och på vissa ställen har vi även kajauthyrning på plats.

Vi har även arrangerade eventpaket. Vad sägs som t.ex. en heldags paddling, fiske etc, grillning i träkota och avrunda kvällen i en sjöbastu eller varför inte kombinera med femkamp eller övriga äventyrsaktiviteter så som fyrhjuling och vattenskoter. Vi har något nytt och spännande som passar för alla, unga som gamla, tjejer som killar. Den perfekta upplevelsen för kickoffer, möhippor, svensexor eller bara ett familjeäventyr. Klicka in på dem olika flikarna för att se vad mer Upplev har att erbjuda. Vi ser fram emot en kontakt från er.

Med vänliga hälsning,
Personalen på UPPLEV

Prisinformation

Våra priser varierar efter vad ni önkar hyra.Vi hyr tex.ut

- Kajaker från 300kr per dag

- Båt FRÅN 200kr per dag

- Tält från 250kr per natt

Fakta

Vi anordnar event samt har uthyrning av

- Kajak och båt

- Fiske och campingutrustning

- Husbil och husvagn

- Fyrjuling och vattenskoter

- Minibuss och Båttrailer

- Event/kickoffer med äventyr och natur i fokus

Faciliteter

Enklare servering
Båtuthyrning
Fritidsfiske
Gästhamn
Hundar välkomna
Kreditkort accepteras
Vandringsled
Året runt öppet
Parkering