Boende

Elite Grand Hotel, Norrköping

Norrköping

Välkommen till Elite Grand Hotel i Norrköping som ska upplevas som något mer än att bara ta in på hotell. Med centralt läge och utsikt över Motala Ström ligger den pampiga byggnad som är från 1900-talets början. Det är bara 5 minuters gångväg till Norrköpings centralstation och hotellets omgivning är lugn och rofylld.

På Elite Grand Hotel förenas affärshotellets effektivitet med en varm hemkänsla. Elite Grand Hotel vill ge dig en totalupplevelse utifrån känslan av kvalitet, flärd och tradition. Här finns ett självklart sätt att kunna mötas och umgås. Både för att få något gott att äta och dricka eller bara för att försjunka i en god bok. Det är inte utan anledning Elite Grand Hotel är Norrköpings ledande hotell.

Då Elite Grand Hotel vill förmedla en varm hemkänsla är alla 202 rum smakfullt och personligt inredda. Här skall finnas plats för såväl vila som arbete. Rummen är fullt modernt utrustade med kabel-TV, telefon, dusch eller badkar samt hårtork. Vår stora svit med jacuzzi ger njutning i lyxig miljö.

Hotellet helt rökfritt och flera rum allergianpassade och handikappsvänliga.

I vår Restaurang serverar vi dagens lunch samt affärslunch där du kan välja att äta en, två, eller tre rätter.

Vid förfrågningar från större sällskap kan matsalen öppnas upp kvällstid. 

The Bishops Arms

I genuin engelsk pubmiljö träffas man för något att dricka eller för att äta en bit mat. 

Spa & Relaxcenter

En skön avslutning på dagen kan vara ett besök i vår spa- och relaxavdelning. Här finns bubbelpool, bastu och ett avslappnande relaxrum. Tag även chansen att skämma bort dig eller någon du tycker om med kroppsinpackning, kurbad, ansiktskurer eller olika typer av massage. Låt oss ta hand om dig och njut av den lyxiga känsla våra behandlingar skänker!

www.sparelaxcenter.se
info@sparelaxcenter.se

Vår spa- och relaxavdelning bokas alltid i förväg (även om du är hotellgäst) på tel: 011-10 00 21

Öppettider på vår SPA-avdelning:
Tisdag-fredag 10-20.00
Lördag 14-20.00
Söndag-måndag Stängt

NON Hårakademin

Det finns även en salong i huset som hjälper dig med frisyren! Som gäst på hotellet får du 10% rabatt.

Välkomna att kontakta NON: 011-120073 | www.nonhair.se

För Boka tidigtpriser, besök www.elite.se

Kontakta hotellet direkt för paketbokning.

Boka

Mer från Elite Grand Hotel, Norrköping

Utbud

Fakta

Redan 1906 invigdes Göta Hotell i samband med Konst- och Industriutställningen i Norrköping. Det var arkitekt Werner Northun som fått det ärofyllda uppdraget och som förebild använde han Rosenbad i Stockholm. Göta Hotell drevs under detta namn i nästan 40 år innan man 1943 bytte till Grand Hotel. 1970 lades dock verksamheten ner och det dröjde till 1982 innan man återupptog den efter en grundlig renovering. Sedan 1987 drivs Grand Hotel av Elite Hotels och är Norrköpings största affärs- och konferenshotell.

Vägbeskrivning

GPS Koordinater: 58.592883 | 16.186509
Vägbeskrivning

När du kommer norrifrån (t ex från Stockholm), följer du skyltar mot Centrum och Centralstationen. Vid Centralstationen tar du till höger och fortsätter rakt fram ca 300 m. Hotellet ligger därefter på vänster sida.

När du kommer söderifrån (t ex från Göteborg eller Linköping), följer du skyltar mot Centrum och Centralstationen. Vid Finspångsrondellen (Shell bensinstation på vänster sida), tar du till höger. Fortsätt Norra Promenaden ner till Centralstationen. Vid Centralstationen tar du till höger och fortsätter rakt fram ca 300 m. Hotellet ligger därefter på vänster sida.

Faciliteter

Bar
Kabel TV
Bastu
Konferensmöjligheter
Restaurang med fullständiga rättigheter
Handikappanpassad
Trådlöst internet