Hoppa till textinnehållet
Visit Östergötland
Sök

Så här tipsar du om ditt evenemang

För att underlätta för er som för första gången tipsar om ett evenemang i evenemangskalendern finns här en lathund om hur ni går tillväga.

Evenemangsinformation

 

Evenemangsnamn: Skriv vad evenemanget heter och gärna var det äger rum.

 

Plats: Skriv namnet på den plats där evenemanget äger rum

 

Besöksadress och Besöksort: Adressen till platsen där evenemanget äger rum.

 

Kartpositionera: Klicka på "Lägg till geo-position" - skriv in adressen nere i vänstra rutan - klicka på sök och välj det alternativ som stämmer överrens med evenemangets position. Stämmer inte adressen med platsen så kan ni ta tag i den röda markeringen på kartan och dra den till rätt plats. När ni är nöjd så tryck på OK.

 

Adress: Adress till den plats där evenemanget äger rum

 

Postnummer: Postnummer till den plats där evenemanget äger rum

 

Ort: Ort där evenemanget äger rum

 

Kommun: OBS viktig för att evenemanget ska synas på rätt ställe. Välj alltså den kommun där evenemanget äger rum. Evenemanget kommer automatiskt även att synas i den regionala kalendern.

 

Kalenderfunktionen: Klicka i de datum då evenemanget äger rum, ni kan välja flera datum. Dessa datum kommer sedan upp direkt under kalendern. 
När ni har valt datum så kan ni lägga till tidpunkt till respektive datum genom att klicka på "Lägg till tider" till höger om datumet.
Om ni råkar lägga till fel datum så tar ni bort dem genom att avmarkera det felaktiga datumet i kalendern.

 

Kategori: Välj minst en kategori där evenemanget passar in

1. Välj en kategori

2. Välj en kategori (valfri)

3. Välj en kategori (valfri)

 

Kort text: Den korta texten syns i listningen, den får vara max 300 tecken och ska presentera vad evenemanget handlar om för besökaren på hemsidan

 

Lång text: I den långa texten beskriver ni utförligare evenemanget och vad en besökare kan förvänta sig att få uppleva. Lägg gärna in era kontaktuppgifter här med.

 

Prisinformation: Skriv in vad evenemanget eventuellt kostar. Är evenemanget gratis kan det vara bra att skriva det här.

 

Välj bild: Klicka på bläddra och ladda upp den bild som beskriver evenemanget. Bilden ska helst vara i liggande format utan text. Tänk på att bilden bör ha en upplösning på minst 1024x768 pixlar för att se bra ut. Mer information om bilder kan du läsa längre ner på sidan under rubriken "Bild till evenemanget"

 

 

 

Kontaktinformation

 

Arrangör: Vem är ansvarig för evenemanget

 

Adress, Postnummer, Ort: Adress till arrangören. Denna information kommer att synas publikt så skriv ej in personliga adresser här. Saknas adress till arrangören skriv in adressen till platsen där evenemanget äger rum istället.

 

Kontaktperson: Vem ska man kontakta för att få veta mer om evenemanget.

 

E-post: Skriv in din e-post. Bekräftelsen för det inskickade evenemangstipset kommer att bekräftas via denna e-postadress.

 

Telefon: Skriv in ditt telefonnummer.

 

Orgnummer: Ej tvingande att fylla i.

 

Hemsida: Skriv in hela hemsideadrressen (URL) till evenemanget om sådan finnes.

 

Adress till facebooksida: Skriv in hela facebookadressen till arrangören eller evenemangets facebooksida, ex: www.facebook.com/evenemangostergotland

 

 

 

 

 

pågång

Bild till evenemanget

Man måste ha en bild som presenterar evenemanget, har ni inte någon egen bild så kan ni ladda ner och använda standardbilden.

 

För att spara bilden efter det att du klickat på länken nedan- högerklicka på den, välj "spara bild som", spara den förslagsvis på skrivbordet. Gå därefter in i tipsaformuläret, klicka på "Bläddra" och leta rätt på bilden som du sparade och klicka på "Öppna".
Bilden sparas nu in i evenemanget och du kan fortsätta att fylla i formuläret.

Ladda ner standardbild