Evenemang

Badhotelletrallyt

Tranås - Aneby, Ydre
Badhotelletrallyt 2017
I höst är det åter dags för ett riktigt Smålandsrally i Småland...när Badhotelletrallyt arrangeras av Team Skogsåkarna och Gränna MK. Startplats kommer att bli centrala Tranås och banan sträcker sig åt sydväst med stor serviceplats i Aneby som kommer att användas vid flera tillfällen under tävlingen.
Badhotelletrallyt ingår i Svenska Rallycupen som en av sju deltävlingar. Det är den största cupen i Sverige med väldigt stort förarintresse. Det är klart att det blir sex unika specialsträckor och planerad bana innehåller ca 45 km specialsträckor på riktigt fina och klassiska smålandsrallyvägar... Arbetet med tävlingen flyter på bra och vi ser fram mot att erbjuda förare och publik det bästa rallyt i Småland under 2017.
Badhotelletrallyt kördes första gången 2015 och blev succé direkt med en hel del nytänkande. Bla startplats mitt i Tranås och ett bra samarbete med kommun, näringsliv och media. Tävlingen 2015 drog mycket stort åskådarantal och fick idel lovord från Tranåsborna, publiken, förarna och tävlingsdomare.
'Badhotellet - Kurhotell med konferens & spa' som huvudsponsor