Hoppa till textinnehållet
Visit Östergötland
Sök

Läs Magasin Visit Östergötland online

Två gånger per år, vår/sommar och höst/vinter utkommer Magasin Visit Östergötland fylld med spännande reportage och intressant läsning från hela Östergötland. Här kan du läsa alla magasin online.

 

Klicka här för att kostnadsfritt beställa ditt exemplar av Magasin Visit Östergötland >> 

 

Klicka här för att beställa fler än ett exemplar av magasinen >>

 

höstvinter2016

Magasin Visit Östergötland höst/vinter 2016

Vi testar glasblåsning på Reijmyre glasbruk, besöker ett gårdsbryggeri och gör en konstrunda i Östergötland. Dessutom ger vi er tips på vintriga utflykter och evenemang med både med och utan julstämning.

Läs online
vår sommar 2016

Magasin Visit Östergötland vår/sommar 2016

I sommarens nummer av Magasinet upplever vi Östergötland från ovan, tar oss långt ut i skärgården och bjuder på exklusiv och aktuell fotbollsspecial med Stina Blackstenius, Håkan Eriksson och "Il Barone" Nisse Liedholm. Dessutom aktuella evenemang och aktiviteter som förgyller din sommar i Östergötland.

Läs online
framsida MVÖ höst 15

Magasin Visit Östergötland höst/vinter 2015

I höstens nummer av magasin Visit Östergötland upptäcker vi den sprudlande ”textila turismen” i Östergötland och utforskar området kring sjön Sommen i södra Östergötland på MC. Vi ger dig 15 oemotståndliga tips för den bästa weekendresan i Östergötland och dessutom ger vi dig full koll på vinterns bästa aktiviteter.

Läs online
Framsida MVÖ sommar 2015

Magasin Visit Östergötland vår/sommar 2015

Vi gör en kittlande tidsresa tillbaka till Medeltiden genom Söderköpings Gästabud, känner adrenalinet pumpa på Mantorp Park och testar förstklassig golf i Östergötland.

Läs online
höst-2014

Magasin Visit Östergötland höst/vinter 2014

Vi gör en resa på Göta kanal, lär oss mer om jakt och hälsar på hos Urnatur. Du hittar även tips på höstlovsaktiviteter och julmarknader.

 

Läs online
Omslag för magasin Visit Östergötland #1 2014

Magasin Visit Östergötland vår/sommar 2014

Vi tar en tur till Brunneby Musteri, upptäcker vackra Omberg och fiskar gädda i skärgården. Dessutom så får du en massa tips om vad som händer i Östergötland under sommaren 2014!

Läs online
HöstVinter-2013

Magasin Visit Östergötland höst/vinter 2013

Vi besöker 2 av Östergötlands spökslott som ger dig kalla kårar, läross mer om framtidens teknik, passar på att shoppa loss samt tipsar om det närodlade. Och eftersom det är vinter så passar vi på att tipsa om ställen där du kan uppleva en aktiv vinter i Östergötland!

Läs online
Framsida-helsida

Magasin Visit Östergötland vår/sommar 2013

Vi besöker Kolmårdens "big five" och Östergötlands tre stora kärlekar. Följ med på campingsemester och upplev årets stora fotbollsevenemang i Östergötland, UEFA Dam-EM 2013.

Läs online

 

magasin-2-200x300

Magasin Visit Östergötland höst/vinter 2012

I den andra utgåvan av Magasin Visit Östergötland besöker vi Flygvapenmuseum och träffar Plura och Tomten. Dröm dig även bort om en fantastisk helg på spa i storslagen miljö.

Läs online
magasin-2012

Magasin Visit Östergötland vår/sommar 2012

Första utgåvan av magasinet Visit Östergötland tar oss med på viltsafari, pilgrimsvandring och på skärgårdstur. Ni får även ta en titt in i Estelles, Hertiginnan av Östergötland, egna rum på Linköpings slott.

Läs online