Evenemang

Augustifesten 2017

Upplev Norrköping, Norrköping

Augustifesten går av stapeln 16-20 augusti 2017.

Augustifesten arrangeras av Upplev Norrköping AB, ett kommunalt bolag i Norrköpings kommun. Augustifesten är en stadsfest för hela Norrköping och ska präglas av ett stort värdskap där alla ska känna sig välkomna.

Jobbet med att få en Augustifest för alla ligger oss varmt om hjärtat och inför varje år ser vi över om vi har lyckats att få en stor bredd i utbudet. Vi vill såklart att så många som möjligt ska hitta något som lockar just dig! Tivoli för den som gillar fart och fläkt. Kända artister på RIX FM Festival. Ett stort fokus på musikpplvelsen i övrigt också. Färgsprakande fyrverkerier till härlig musik. Marknadens stora utbud där alla kan hitta något man gillar. Familjedagen i Vasaparken med underhållning och aktiviteter för barnfamiljer. PRO i Parken för den mogna publiken. Och så mycket mer!

Vad tycker du om Augustifesten? Vi är öppna för idéer och förslag för att göra Augustifesten ännu mer fantastisk. Du hittar oss i Upplev Norrköping tältet på Gamla Torget 18-19 augusti. Kom och häng med oss en stund!

Upplev Norrköping hälsar dig välkommen till Augustifesten. Hoppas vi ses!

Gilla oss gärna på Facebook här.

Glöm inte att ladda ner appen! Finns för både iOS och Android.

Vi  hälsar er alla välkomna! Hoppas vi ses!