Evenemang

Frukost Yoga på Valö!

Valö Cafe & Festplats, Linköping

Starta dagen med ett yogapass på dansbanan. Vår instruktör Helena Olsson från Bockshult kommer vara våran guide i yogans värld. Yogan är för alla, oavsett vilken form eller ålder man är i. Yoga är en träningsform som ger dig redskap att hantera stress, motverka onda ryggar, axlar och huvuden, tränar upp kroppen samt ger dig tillgång till hela kroppen. Passar även de som aldrig prövat Yoga förut likväl de vana utövare. Ta med matta om du har någon, annars får du låna.Passet håller på i 90 min och efter det serveras en god hälsofrukost på Valö. Varmt Välkomna.    Förbokas senast 1 dag..

Prisinformation

Yogapass 75 min avslutas sedan med en hälsofrukost. 195 kr

Hoppa förbi Facebookflöde

Fakta

Kommer man med husvagn eller husbil finns det en uppställningsplats lite längre bort än parkeringen. Ni är välkomna att använda badets toalett. För andra finns det ett Vandrarhem och Villa Soläng som erbjuder sängplatser.

Vägbeskrivning

Från Linköping, kör väg 34 till Rimforsa och sväng vänster i rondellen. Följ skyltning mot Björkfors. Åk igenom Björkfors och fortsätt längs med sjön. Efter 700m ser ni badplatsen och bron till Valö.

Avstånd från Linköping 60 km, Kisa 23 km,
Åtvidaberg 33 km, Vimmerby 54 km.